Tips för e-handel och reseplanering

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Spara pengar på dina abonnemang med Påmind

I dagens upptagna värld är det svårt att ha koll på bästa priserna och de mest fördelaktiga avtalen på alla sina abonnemang och avtal. Det är här Påmind kommer in i bilden och gör det tunga lyftet åt dig. Med Påmind får du en personlig förhandlingspartner som arbetar för att sänka dina kostnader och hålla koll på dina förfallodatum, vilket ger dig mer tid och pengar att spendera på det som verkligen betyder något för dig.

Spara pengar på dina abonnemang med Påmind

Varför betala mer?

Ditt mobilabonnemang kan exempelvis bli billigare utan varken ens byta abonnemang eller operatör. Det kan räcka med en påstötning till företaget för att få en sänkning.
Så varför betala mer för samma grej? 

Det är gratis för dig att använda Påmind!

Påmind förhandlar ner priset och håller koll på viktiga förfallodatum på dina avtal och abonnemang. Få mer tid och pengar över till annat! Det kostatar dig ingenting utan företagen som får dig som kund betalar.

De här olika abonnemangen och avtalen kan Påmind hjälpa dig med:

  • Mobilabonnemang
  • Bredband
  • Hemförsäkring
  • Elavtal
  • Bilförsäkring
  • Bolån
  • Privatlån


Hur fungerar Påmind?

Enkel Registrering: Kom igång genom att välja vilka avtal du vill att Påmind ska förhandla ner priset på. Med ett fåtal klick är du redo att spara pengar.

Automatiserad Förhandling: Glöm långa förhandlingssamtal eller krångliga jämförelser. Påmind tar hand om allt det där. Den påminner dina leverantörer om att du förtjänar en rabatt och om de inte kan erbjuda det, letar den efter bättre erbjudanden åt dig.

Med Påmind behöver du inte längre hålla koll förfallodatum eller att inte få de bästa priserna. Den håller koll på viktiga datum och arbetar för att säkerställa att du alltid har de bästa avtalen hos leverantörer som är långsiktigt bra val.

Här kan du läsa mer och testa Påmind

Använder Blogger.