Tips för e-handel och reseplanering

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Så har du koll på ändrade flygtider

När man bokat flygbiljett på egen hand så är det klar fördel om man också kan ha koll på flygändringar. En del flygbolag har betydligt fler ändringar än andra, vad det beror på kan man bara gissa. Reser man långt och har flera byten så kan ändrade flygtider påverka resan mycket.

Ett sätt att ha bra koll på ändrade flygtider är att använda en app som heter CheckMyTrip. Lägg in dina flygresor anti...

Håll koll på ändrade flygtider


Ett sätt att ha bra koll på ändrade flygtider är att använda en app som heter CheckMyTrip. Lägg in dina flygresor antingen manuellt eller helt enkelt mejla bokningsbekräftelsen till ChekMyTrip så kommer det automatiskt in i appen.
Sedan kan du kontrollera flygnummer, platsuppgifter, flygplatsportar, incheckningstider, resvägsförändringar och mer.
När det blir förändringar på flygtider så ser du det i appen och kan planera om ditt resande utifrån informationen.


Så har du koll på ändrade flygtiderSedan kan du kontrollera flygnummer, platsuppgifter, flygplatsportar, incheckningstider, resvägsförändringar och mer.


Lägg in alla bokningar! 


Har man bokningar på hotell och/eller hyrbil kan man lägga till det också i appen så ligger all komihåg information på ett ställe.
Utöver bokningar och flygändringar får man med några andra verktyg också som kan vara bra att ha. Allt från hur vädret är och vad valutan står i, till att söka taxi och aktiviteter där du just befinner dig när du är på resande fot.

Amadeus


CheckMyTrip hämtar sin information från Amadeus som är distributions och bokningssystem som digitalt kopplar ihop resebyråer för att boka flyg, hotell, hyrbilar m.m. till sina kunder.

Appen är gratis och finns i:

Använder Blogger.