Tips för e-handel och reseplanering

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Rabattkuponger för nätbutiker

Rabattkupongerna har blivit digitala. Papperskupongerna till affären kommer med reklambladen, men hur får man tag på dem till nätbutikerna?

Rabattkuponger för nätbutiker

Det finns webbplatser som samlar butikers rabatter för stort sett alla slags varor och tjänster. Det här är stort i USA men kommer mer och mer i Sverige. Har man tid så kan man leta rabattkoder, rabattkuponger på internet.

En av dom största Kupongwebbplatserna i USA är RetailMeNot här finns exempelvis rabattkoder på flyg, hotell och det mesta annat som kan vara intressant om man exempelvis planerar en USA-resa. Även kuponger att skiva ut på papper, men då måste man naturligtvis besöka den fysiska butiken för att använda dem.

Så här fungerar rabattkod

När man handlar på en internetbutik och kommit till kassan för att betala varan, så kommer det ibland upp en ruta för att att fylla i en kampanjkod. Har man den koden så får man rabatt eller kanske något annat erbjudande. Ett sätt att få tag på koden är att gå in på en webbsida som samlar på rabattkoder eller kampanjkoder. Fyll i butikens namn i sökfältet och sök, förmodligen kommer det upp kampanjkod som är för den butiken. Svenska sidor finns, bland annat Rabatterat.nu och kampanjjakt som visar rabattkoder, kampanjkoder, erbjudanden och sista minuten resor. Det dyker upp nya sidor med kupongwebbplatser som man kan använda sig av.

Skickar med några länktips på Kupongwebbplatser:

Använder Blogger.